Daken

Dak reinigen van A tot Z

Waterlekken, verstopte dakgoten of een ontsierende groene tint op je dak? No, thanks! Tijdig ingrijpen is de boodschap. Enter Algomos voor een grondige dakreiniging. We sturen een expert op pad, die alle aspecten in kaart brengt. Daarna informeren we je in verband met de prijs en de timing. Akkoord? Dan rollen onze vakmannen de mouwen op om je dak te reinigen. Leien dakpannen of golfplaten? We passen de druk naadloos aan in functie van jouw dakbedekking. Reken op een spik en span resultaat!

Algomos staat paraat voor een doeltreffende dakreiniging bij particulieren en bedrijven in België. We spuiten de pannen van het dak (figuurlijk, uiteraard).

Dak ontmossen met anti-mos

Algomos zet de meest effectieve middelen in om mos te verwijderen. Met een krachtig anti-mosproduct doen we zelfs het meest hardnekkige groen van je dakpannen verdwijnen. Een plat of hellend dak? Geen zorgen: we know what to do!

Ter info: Algomos gaat proper en precies te werk. Daarom nemen we de opkuis er graag bij! We verwijderen alle mossen en laten je omgeving kraaknet achter.

Hydrofuge voor je dak

Het ontmossen van je dak is geen wekelijks klusje, integendeel. Daarom brengen we een beschermende laag hydrofuge aan. Deze transparante vloeistof is de beste remedie om terugkerend mos te bestrijden, want mosvorming wordt zo lang mogelijk uitgesteld. Bovendien wordt de levensduur van je dak fors verlengd. Een minimale investering om maximaal van te profiteren!

Let op: het team van Algomos klimt met plezier de ladder op voor jouw dakreiniging, dakontmossing of hydrofugelaag, maar ontfermt zich niet over daken met asbest. 

Een frisse make-over met dak coating

Na de dakreiniging kunnen we als finishing touch een coating op je dak aanbrengen. Vraag ons gerust naar de mogelijke kleuren, zodat het plaatje volledig klopt. Eventuele sporen van slijtage verdwijnen als sneeuw voor de zon, en je dak straalt in een gloednieuw kleedje. Als bonus is het zo nog beter beschermd tegen alle mogelijke weersomstandigheden. Alleen maar voordelen!

Tip: het reinigen van daken is voor ons een koud kunstje. Of we ook je oprit kuisen en je gevel reinigen? Sure! Voor een kleine meerkost nemen we alles onder handen. Neem contact met ons op en we komen graag langs om een totaalpakket bespreken. Je dak reinigen op regelmatige basis? We nemen alle factoren onder de loep en stellen een onderhoudscontract op.  

Je dak reinigen? Een uitvoerige dakontmossing? Je dak coaten?


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x