Daken

Dak ontmossen

Ten eerste ziet niemand graag die groene aanslag. Het komt zeer onverzorgd over. Mos, roet, kalk en algen zijn maar enkele van de vervuilingen die zich graag vastzetten op uw gevel of dak.

Wij zijn gespecialiseerd in het reinigen en het onderhouden van verschillende soorten gevel- en dakmaterialen.

Algomos staat paraat voor een doeltreffende dakreiniging bij particulieren en bedrijven in België. We spuiten de pannen van het dak (figuurlijk, uiteraard).

Anti-mos

Algomos zet de meest effectieve middelen in om mos te verwijderen. Met een krachtig anti-mosproduct doen we zelfs het meest hardnekkige groen van je dakpannen verdwijnen. Een plat of hellend dak? Geen zorgen: we know what to do!

Ter info: Algomos gaat proper en precies te werk. Daarom zullen we achter alles mooi en netjes opkuisen.

Hydrofuge 

Impregneren is hetet aanbrengen van een vochtwerend product. Dat heeft uiteraard tot doel te vermijden dat al te snel weer mos gaat opduiken. Nu blijft uw dak zeker tien jaar schoon. In het ander geval, mag u na 5 jaar misschien al opnieuw beginnen. Deze producten zijn niet goedkoop.

De waarborgtermijnen verschillen van geval tot geval. Over het algemeen schommelen ze tussen 5 à 10 jaar. Het effect van een moswerend product is wel zeer snel zichtbaar: als de mossen verdwijnen, betekent het dat wij dat deel van het werk in elk geval goed hebben uitgevoerd. Of het vochtwerend product goed is en correct is aangebracht, zal u pas jaren later kunnen constateren.

Let op: het team van Algomos klimt met plezier de ladder op voor jouw dakreiniging, dakontmossing of hydrofugelaag, maar ontfermt zich niet over daken met asbest. 

Dakcoating

Soms volstaat het niet om pannen, leien of golfplaten te reinigen en moet het dak na het ontmossen opnieuw worden geverfd.. Voor het coaten van uw dak gebruiken wij gespecialiseerde machines.

De coatings die wij aanbrengen zijn de originele fabriekscoatings voor leien, pannen en golfplaten. Dakpannen coaten verlengt niet alleen de levensduur van uw dak, maar geeft ook zijn oorspronkelijke uitstraling terug. Een absolute meerwaarde voor uw woning!

Tip: We reinigen met plezier heel uw woning van top tot teen: dak-gevel-oprit. We nemen alle factoren onder de loep en stellen een vrijblijvende offerte op.  {{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x