Gevel reinigen Limburg

Jouw gevel reinigen in Limburg? Welkom bij Algomos!


Algomos - gevel reinigen Limburg


Gevel reinigen voor een warm welkom

Je gevel bepaalt de uitstraling van je woning, kantoor of bedrijfspand in Limburg. Maar regen, stof en vervuiling laten na enkele jaren hun sporen na. Doffe, donkere buitenmuren? Vuil voegwerk? Daar pas je liever voor! Algomos komt je gevel reinigen en geeft hem een flinke opfrisbeurt. Maar het draait uiteraard niet enkel om uiterlijk vertoon. Een aangetaste gevel kan op termijn vochtproblemen veroorzaken. Reden te meer om tijdig in te grijpen en je gevel te laten reinigen door een specialist. 

Tip: overweeg je om je huis te verkopen? Dan is een gevelreiniging zeker de moeite waard! Een propere gevel zorgt voor een aanzienlijke opwaardering én een geslaagde eerste indruk. 


Gevelreiniging van start tot finish 

Na het eerste contact komt onze expert ter plaatse om je gevel te inspecteren en analyseren. De staat van je buitenmuren, het soort gevelbekleding, de oppervlakte … Ook niet onbelangrijk: je voegen moeten sterk genoeg zijn, voordat we starten met reinigen. Groen licht voor de offerte? Super! Je gevel is in goede handen, want wij gaan vakkundig, maar voorzichtig te werk. We plakken de ramen af, beschermen de blauwe steen en selecteren de juiste stoom- en hogedrukreiniger, met gepaste druk voor jouw gevelreiniging. De uitstraling van je muren gaat er ruimschoots op vooruit.  

Algomos boost de buitenmuren van woningen, kantoren en bedrijfspanden in Limburg met een uitvoerige gevelreiniging. Precies, piekfijn en professioneel! 


Hydrofuge voor je gevel

Wil je enkel het beste van het beste voor jouw gevel? Terecht! Laat dat nu nét zijn waar Algomos ook naar streeft. Een transparante laag hydrofuge is de ideale gevelbescherming. Door je gevel te impregneren, geven we de muren als het ware een waterdicht regenjasje. Extra pluspunt? We zetten mossen en algen voor jaren buitenspel. Bye bye vochtproblemen!

Algomos is je deskundige partner voor het hydrofoberen van je gevel. Jouw buitenmuren zijn in één klap vuil- én waterafstotend.


Je gevel reinigen en zwarte aanslag op je gevel verwijderenAlgomos is jouw partner in regio Limburg.


Algomos - gevel reinigen Limburg


Algomos, jouw expert in dak, oprit en gevel reinigen

Al meer dan 25 jaar is Algomos gespecialiseerd in het reinigen van daken, gevels en opritten. Recent werd het bedrijf overgenomen door de bouwgroep E-build. Sindsdien maakt Algomos, samen met o.a. E-garden, deel uit van een bende ambitieuze ondernemingen. Bovendien valt de zaak nu onder de holding Groupmec. Dankzij deze koerswijziging waait er een frisse wind bij Algomos. Wat brengt de toekomst? Groei, groei, groei! Met een jong en gemotiveerd team wilt de firma haar positie in de markt versterken, terwijl de scherpe focus op kwaliteit behouden blijft.

“Algomos wordt nieuw leven ingeblazen, met veel respect voor de oorspronkelijke tradities. Het doel? Tegen 2023 willen we de grootste in België zijn in onze sector.”

Een doorgedreven specialisatie …

Hoeveel bar gebruikt de hogedrukreiniger? Zullen mijn dakpannen het overleven? Worden de klinkers niet beschadigd? Veelgestelde vragen, en terecht! Algomos stelt je graag gerust. We werken met verschillende professionele hogedruk- en stoomreinigers. De nodige aspecten worden overlopen, om het juiste apparaat en de aangepaste druk voor jouw type oprit-, gevel- of dakreiniging te bepalen. Laat je reinigingsklus dus zonder zorgen over aan onze experts. 

“We vragen ons steeds af hoe het reinigen beter, efficiënter en veiliger kan. Onze werkwijze wordt continu bijgeschaafd en verbeterd.”

Een uitzonderlijke service …

Algomos zet maximaal in op een uitstekende customer service. Al bij de eerste afspraak nemen we ruim de tijd om te luisteren naar jouw wensen. Je oprit reinigen of mos verwijderen? Onze vakmannen gaan geen uitdaging uit de weg. Ze staan tijdig voor je deur, bestrijden zelfs het kleinste vuiltje en zorgen voor een pico bello opkuis. Na de reiniging hechten we veel belang aan een persoonlijke opvolging. Was alles in orde? Zijn er nog vragen? De klant moet tevreden zijn, daar draait het om! 

“We dragen onze menselijke aanpak hoog in het vaandel. Iedere klant wordt van A tot Z begeleid.”

Op zoek naar een gevelreiniger met kennis van zaken? Voor jouw gevel reinigen in Limburg moet je bij Algomos zijn!


Algomos - gevel reinigen Limburg


Algomos voor de reiniging van je volledig huis in Limburg

Jouw oprit reinigen

De oprit is de rode loper van je woonst, kantoor of bedrijfspand. Maar hardnekkig vuil of wilde mosvorming kunnen een warm welkom flink verpesten. Algomos engageert zich met de glimlach om je oprit te reinigen. Keramische klinkers of betonklinkers reinigen? Onze kennis is ruim en onze materialen zijn buitengewoon efficiënt. Op slechts enkele uren tijd zorgen we ervoor dat uw oprit er weer proper bij ligt.

Jouw dak ontmossen

Waterlekken, verstopte dakgoten of een ontsierende groene tint op je dak? No, thanks! Tijdig ingrijpen is de boodschap. Enter Algomos voor een grondige dakreiniging. We sturen een expert op pad, die alle aspecten in kaart brengt. Daarna informeren we je in verband met de prijs en de timing. Akkoord? Dan rollen onze vakmannen de mouwen op om je dak te reinigen. Leien dakpannen of golfplaten? We passen de druk naadloos aan in functie van jouw dakbedekking. Reken op een spik en span resultaat!

Je oprit ontmossen? Je klinkers reinigen? Een uitvoerige dakontmossing? Voor je oprit reinigen en dak reinigen contacteer je Algomos!


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x