Gevels

Waarom je gevel reinigen?

Je gevel bepaalt de uitstraling van je woning, kantoor of bedrijfspand. Maar regen, stof en vervuiling laten na enkele jaren hun sporen na. Doffe, donkere buitenmuren? Vuil voegwerk? Daar pas je liever voor! Algomos komt je gevel reinigen en geeft hem een flinke opfrisbeurt. Maar het draait uiteraard niet enkel om uiterlijk vertoon. Een aangetaste gevel kan op termijn vochtproblemen veroorzaken. Reden te meer om tijdig in te grijpen en je gevel te laten reinigen door een specialist. 

Tip: overweeg je om je huis te verkopen? Dan is een gevelreiniging zeker de moeite waard! Een propere gevel zorgt voor een aanzienlijke opwaardering én een geslaagde eerste indruk. 

Gevelreiniging van start tot finish 

Na het eerste contact komt onze expert ter plaatse om je gevel te inspecteren en analyseren. De staat van je buitenmuren, het soort gevelbekleding, de oppervlakte … Ook niet onbelangrijk: je voegen moeten sterk genoeg zijn, voordat we starten met reinigen. Groen licht voor de offerte?  Super! Je gevel is in goede handen, want wij gaan vakkundig, maar voorzichtig te werk. We plakken de ramen af, beschermen de blauwe steen en selecteren de juiste stoom- en hogedrukreiniger, met gepaste druk voor jouw gevelreiniging. De uitstraling van je muren gaat er ruimschoots op vooruit.  

Algomos boost de buitenmuren van woningen, kantoren en bedrijfspanden in België met een uitvoerige gevelreiniging. Precies, piekfijn en professioneel! 

Hydrofuge voor je gevel

Wil je enkel het beste van het beste voor jouw gevel? Terecht! Laat dat nu nét zijn waar Algomos ook naar streeft. Een transparante laag hydrofuge is de ideale gevelbescherming. Door je gevel te impregneren, geven we de muren als het ware een waterdicht regenjasje. Extra pluspunt? We zetten mossen en algen voor jaren buitenspel. Bye bye, vochtproblemen!

Algomos is je deskundige partner voor het hydrofoberen van je gevel. Jouw buitenmuren zijn in één klap vuil- én waterafstotend.

Tip: van gevel reinigen met stoom tot bakstenen reinigen: Algomos is koploper in het reinigen van gevels. Maar wist je dat we ook je dak ontmossen of je terras kuisen? Neem contact met ons op en we komen graag langs voor een complete prijsofferte op maat. 

Je gevel reinigenZwarte aanslag op je gevel verwijderen?

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x