Ontmossen van dak Antwerpen

Jouw dak ontmossen in Antwerpen? Welkom bij Algomos!


Algomos - ontmossen van dak Antwerpen


Dak reinigen van A tot Z

Waterlekken, verstopte dakgoten of een ontsierende groene tint op je dak? No, thanks! Tijdig ingrijpen is de boodschap. Enter Algomos voor een grondige dakreiniging: ontmossen van dak én dak reinigen. We sturen een expert op pad, die alle aspecten in kaart brengt. Daarna informeren we je in verband met de prijs en de timing. Akkoord? Dan rollen onze vakmannen de mouwen op om je dak te reinigen. Leien dakpannen of golfplaten? We passen de druk naadloos aan in functie van jouw dakbedekking. Reken op een spik en span resultaat!

Algomos staat paraat voor een doeltreffende dakreiniging bij particulieren en bedrijven in Antwerpen. We spuiten de pannen van het dak (figuurlijk, uiteraard).


Ontmossen van dak met anti-mos

Algomos zet de meest effectieve middelen in om mos te verwijderen. Met een krachtig anti-mosproduct doen we zelfs het meest hardnekkige groen van je dakpannen verdwijnen. Een plat of hellend dak? Geen zorgen: we know what to do!

Ter info: Algomos gaat proper en precies te werk. Daarom nemen we de opkuis er graag bij! We verwijderen alle mossen en laten je omgeving kraaknet achter.


Hydrofuge voor je dak

Het ontmossen van dak is geen wekelijks klusje, integendeel. Daarom brengen we een beschermende laag hydrofuge aan. Deze transparante vloeistof is de beste remedie om terugkerend mos te bestrijden, want mosvorming wordt zo lang mogelijk uitgesteld. Bovendien wordt de levensduur van je dak fors verlengd. Een minimale investering om maximaal van te profiteren!

Let op: het team van Algomos klimt met plezier de ladder op voor jouw dakreiniging, dak ontmossen of hydrofugelaag, maar ontfermt zich niet over daken met asbest. 


Een frisse make-over met dak coating

Na het dak ontmossen en de dakreiniging kunnen we als finishing touch een coating op je dak aanbrengen. Vraag ons gerust naar de mogelijke kleuren, zodat het plaatje volledig klopt. Eventuele sporen van slijtage verdwijnen als sneeuw voor de zon, en je dak straalt in een gloednieuw kleedje. Als bonus is het zo nog beter beschermd tegen alle mogelijke weersomstandigheden. Alleen maar voordelen!

Je dak reinigen en een uitvoerige ontmossen van dak? Of zelfs je dak coaten? Algomos is jouw partner in regio Antwerpen.


Algomos - ontmossen van dak Antwerpen


Algomos, jouw expert in oprit, gevel en dak reinigen

Al meer dan 25 jaar is Algomos gespecialiseerd in het reinigen van daken, gevels en opritten. Recent werd het bedrijf overgenomen door de bouwgroep E-build. Sindsdien maakt Algomos, samen met o.a. E-garden, deel uit van een bende ambitieuze ondernemingen. Bovendien valt de zaak nu onder de holding Groupmec. Dankzij deze koerswijziging waait er een frisse wind bij Algomos. Wat brengt de toekomst? Groei, groei, groei! Met een jong en gemotiveerd team wilt de firma haar positie in de markt versterken, terwijl de scherpe focus op kwaliteit behouden blijft.

“Algomos wordt nieuw leven ingeblazen, met veel respect voor de oorspronkelijke tradities. Het doel? Tegen 2023 willen we de grootste in België zijn in onze sector.”

Een doorgedreven specialisatie …

Hoeveel bar gebruikt de hogedrukreiniger? Zullen mijn dakpannen het overleven? Worden de klinkers niet beschadigd? Veelgestelde vragen, en terecht! Algomos stelt je graag gerust. We werken met verschillende professionele hogedruk- en stoomreinigers. De nodige aspecten worden overlopen, om het juiste apparaat en de aangepaste druk voor jouw type oprit-, gevel- of dakreiniging te bepalen. Laat je reinigingsklus dus zonder zorgen over aan onze experts. 

“We vragen ons steeds af hoe het reinigen beter, efficiënter en veiliger kan. Onze werkwijze wordt continu bijgeschaafd en verbeterd.”

Een uitzonderlijke service …

Algomos zet maximaal in op een uitstekende customer service. Al bij de eerste afspraak nemen we ruim de tijd om te luisteren naar jouw wensen. Je oprit reinigen of mos verwijderen? Onze vakmannen gaan geen uitdaging uit de weg. Ze staan tijdig voor je deur, bestrijden zelfs het kleinste vuiltje en zorgen voor een pico bello opkuis. Na de reiniging hechten we veel belang aan een persoonlijke opvolging. Was alles in orde? Zijn er nog vragen? De klant moet tevreden zijn, daar draait het om! 

“We dragen onze menselijke aanpak hoog in het vaandel. Iedere klant wordt van A tot Z begeleid.”

Op zoek naar een dakreiniger met kennis van zaken? Voor jouw ontmossen van dak en dak reinigen in Antwerpen moet je bij Algomos zijn!Algomos voor de reiniging van je volledig huis in Antwerpen

Jouw gevel reinigen

Je gevel bepaalt de uitstraling van je woning, kantoor of bedrijfspand. Maar regen, stof en vervuiling laten na enkele jaren hun sporen na. Doffe, donkere buitenmuren? Vuil voegwerk? Daar pas je liever voor! Algomos komt je gevel reinigen en geeft hem een flinke opfrisbeurt. Maar het draait uiteraard niet enkel om uiterlijk vertoon. Een aangetaste gevel kan op termijn vochtproblemen veroorzaken. Reden te meer om tijdig in te grijpen en je gevel te laten reinigen door een specialist. 

Jouw oprit reinigen

De oprit is de rode loper van je woonst, kantoor of bedrijfspand. Maar hardnekkig vuil of wilde mosvorming kunnen een warm welkom flink verpesten. Algomos engageert zich met de glimlach om je oprit te reinigen. Keramische klinkers of betonklinkers reinigen? Onze kennis is ruim en onze materialen zijn buitengewoon efficiënt. Op slechts enkele uren tijd zorgen we ervoor dat uw oprit er weer proper bij ligt.

Zwarte aanslag op je gevel verwijderen? Je oprit ontmossen en jklinkers reinigen? Voor je gevel reinigen en oprit reinigen contacteer je Algomos!


Algomos - gevel reinigen en ontmossen van dak Antwerpen

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x