Oprit reinigen Beringen

Jouw oprit reinigen in Beringen? Welkom bij Algomos!


Algomos - oprit reinigen Beringen


Oprit reinigen voor een warm welkom

De oprit is de rode loper van je woonst, kantoor of bedrijfspand in Beringen. Maar hardnekkig vuil of wilde mosvorming kunnen een warm welkom flink verpesten. Algomos engageert zich met de glimlach om je oprit te reinigen. Keramische klinkers of betonklinkers reinigen? Onze kennis is ruim en onze materialen zijn buitengewoon efficiënt. Op slechts enkele uren tijd zorgen we ervoor dat uw oprit er weer proper bij ligt. 

Algomos kent de kneepjes van het vak om je oprit te reinigen. Vanuit Hasselt werken we voor zowel particulieren als bedrijven in Beringen. 

Tip: last van vuile voegen tussen je klinkers? Ook daar formuleren we graag een antwoord op: met wit zand keren we je voegen weer in. 


Terras reinigen voor een zorgeloze zomer 

“Help, mijn terras is groen!” Je oase van rust wordt het hele jaar door blootgesteld aan weer en wind. Van dat ultieme relax-moment blijft weinig over, wanneer je tegels ontsierd worden door een laagje vuil of een groene aanslag. Een occasionele opknapbeurt om je terras te kuisen is dus geen overbodige luxe. Algomos to the rescue! Dankzij een effectieve terrasreiniging laten we jouw stenen schitteren als nooit tevoren. Genieten maar! 

Algomos komt in actie om jouw terras te reinigen in Beringen. Een smetteloos en summerproof terras? Yes please! 


Oprit reinigen en terras reinigen volgens het boekje

Je oprit of terras stevig onder handen laten nemen? Onze expert is al onderweg! Met uitgebreide knowhow brengt hij de nodige aspecten in rekening en stelt hij een offerte op voor jouw oprit- of terrasreiniging. Gaan we samen in zee? Top! Daarna beginnen onze vakmannen aan het echte werk. Met een hogedruk- en stoomreiniger spuiten we het volledige oppervlak af. Het materiaal en de druk worden zorgvuldig afgestemd op jouw ondergrond. Voor minder dan een tiptop resultaat doen we het niet!

Je oprit reinigen, de voegen tussen je klinkers schoonmaken of je terras reinigen? Algomos is jouw partner in regio Beringen.


Algomos - Terras reinigen en oprit reinigen Beringen


Algomos, jouw expert in dak, gevel en oprit reinigen

Al meer dan 25 jaar is Algomos gespecialiseerd in het reinigen van daken, gevels en opritten. Recent werd het bedrijf overgenomen door de bouwgroep E-build. Sindsdien maakt Algomos, samen met o.a. E-garden, deel uit van een bende ambitieuze ondernemingen. Bovendien valt de zaak nu onder de holding Groupmec. Dankzij deze koerswijziging waait er een frisse wind bij Algomos. Wat brengt de toekomst? Groei, groei, groei! Met een jong en gemotiveerd team wilt de firma haar positie in de markt versterken, terwijl de scherpe focus op kwaliteit behouden blijft.

“Algomos wordt nieuw leven ingeblazen, met veel respect voor de oorspronkelijke tradities. Het doel? Tegen 2023 willen we de grootste in België zijn in onze sector.”

Een doorgedreven specialisatie …

Hoeveel bar gebruikt de hogedrukreiniger? Zullen mijn dakpannen het overleven? Worden de klinkers niet beschadigd? Veelgestelde vragen, en terecht! Algomos stelt je graag gerust. We werken met verschillende professionele hogedruk- en stoomreinigers. De nodige aspecten worden overlopen, om het juiste apparaat en de aangepaste druk voor jouw type oprit-, gevel- of dakreiniging te bepalen. Laat je reinigingsklus dus zonder zorgen over aan onze experts. 

“We vragen ons steeds af hoe het reinigen beter, efficiënter en veiliger kan. Onze werkwijze wordt continu bijgeschaafd en verbeterd.”

Een uitzonderlijke service …

Algomos zet maximaal in op een uitstekende customer service. Al bij de eerste afspraak nemen we ruim de tijd om te luisteren naar jouw wensen. Je oprit reinigen of mos verwijderen? Onze vakmannen gaan geen uitdaging uit de weg. Ze staan tijdig voor je deur, bestrijden zelfs het kleinste vuiltje en zorgen voor een pico bello opkuis. Na de reiniging hechten we veel belang aan een persoonlijke opvolging. Was alles in orde? Zijn er nog vragen? De klant moet tevreden zijn, daar draait het om! 

“We dragen onze menselijke aanpak hoog in het vaandel. Iedere klant wordt van A tot Z begeleid.”

Op zoek naar een opritreiniger met kennis van zaken? Voor jouw oprit reinigen of terras reinigen in Beringen moet je bij Algomos zijn!


Algomos - oprit reinigen Beringen


Algomos voor de reiniging van je volledig huis in Beringen

Jouw gevel reinigen

Je gevel bepaalt de uitstraling van je woning, kantoor of bedrijfspand. Maar regen, stof en vervuiling laten na enkele jaren hun sporen na. Doffe, donkere buitenmuren? Vuil voegwerk? Daar pas je liever voor! Algomos komt je gevel reinigen en geeft hem een flinke opfrisbeurt. Maar het draait uiteraard niet enkel om uiterlijk vertoon. Een aangetaste gevel kan op termijn vochtproblemen veroorzaken. Reden te meer om tijdig in te grijpen en je gevel te laten reinigen door een specialist. 

Jouw dak ontmossen

Waterlekken, verstopte dakgoten of een ontsierende groene tint op je dak? No, thanks! Tijdig ingrijpen is de boodschap. Enter Algomos voor een grondige dakreiniging. We sturen een expert op pad, die alle aspecten in kaart brengt. Daarna informeren we je in verband met de prijs en de timing. Akkoord? Dan rollen onze vakmannen de mouwen op om je dak te reinigen. Leien dakpannen of golfplaten? We passen de druk naadloos aan in functie van jouw dakbedekking. Reken op een spik en span resultaat!

Zwarte aanslag op je gevel verwijderen? Een uitvoerige dakontmossing? Voor je gevel reinigen en dak reinigen contacteer je Algomos!


Oprit reinigen Beringen

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x