Opritten

Oprit reinigen voor een warm welkom

De oprit is de rode loper van je woonst, kantoor of bedrijfspand. Maar hardnekkig vuil of wilde mosvorming kunnen een warm welkom flink verpesten. Algomos engageert zich met de glimlach om je oprit te reinigen. Keramische klinkers of betonklinkers reinigen? Onze kennis is ruim en onze materialen zijn buitengewoon efficiënt. Op slechts enkele uren tijd zorgen we ervoor dat uw oprit er weer proper bij ligt. 

Algomos kent de kneepjes van het vak om je oprit te reinigen. Vanuit Hasselt werken we voor zowel particulieren als bedrijven in België. 

Tip: last van vuile voegen tussen je klinkers? Ook daar formuleren we graag een antwoord op: met wit zand keren we je voegen weer in. 

Terras reinigen voor een zorgeloze zomer 

“Help, mijn terras is groen!” Je oase van rust wordt het hele jaar door blootgesteld aan weer en wind. Van dat ultieme relaxmoment blijft weinig over, wanneer je tegels ontsierd worden door een laagje vuil of een groene aanslag. Een occasionele opknapbeurt om je terras te kuisen is dus geen overbodige luxe. Algomos to the rescue! Dankzij een effectieve terrasreiniging laten we jouw stenen schitteren als nooit tevoren. Genieten maar!  

Algomos komt in actie om terrastegels te reinigen in heel het land. Een smetteloos en summerproof terras? Yes please! 

Oprit- of terrasreiniging volgens het boekje

Je oprit of terras stevig onder handen laten nemen? Onze expert is al onderweg! Met uitgebreide knowhow brengt hij de nodige aspecten in rekening en stelt hij een offerte op voor jouw oprit- of terrasreiniging. Gaan we samen in zee? Top! Daarna beginnen onze vakmannen aan het echte werk. Met een hogedruk- en stoomreiniger spuiten we het volledige oppervlak af. Het materiaal en de druk worden zorgvuldig afgestemd op jouw ondergrond. Voor minder dan een tiptop resultaat doen we het niet!

Tip: aan expertise geen gebrek bij Algomos, want we kunnen méér dan enkel je oprit of terras schoonmaken. Onze vakmannen steken graag de handen uit de mouwen om jouw dak of gevel te reinigen. Interesse? Geef ons een seintje en we komen graag langs voor een all-in prijsofferte.

Je oprit ontmossen? Je klinkers reinigen? Je terras reinigen?

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x