Over ons

Een nieuwe start …

Al meer dan 25 jaar is Algomos gespecialiseerd in het reinigen van daken, gevels en opritten. Recent werd het bedrijf overgenomen door de bouwgroep E-build. Sindsdien maakt Algomos deel uit van een bende ambitieuze ondernemingen. Bovendien valt de zaak nu onder de holding Groupmec. Dankzij deze koerswijziging waait er een frisse wind bij Algomos. Wat brengt de toekomst? Groei, groei, groei! Met een jong en gemotiveerd team wil de firma haar positie in de markt versterken, terwijl de scherpe focus op kwaliteit behouden blijft.

“Algomos wordt nieuw leven ingeblazen, met veel respect voor de oorspronkelijke tradities. Het doel? Tegen 2023 willen we de grootste in België zijn in onze sector.”

Een doorgedreven specialisatie …

Hoeveel bar gebruikt de hogedrukreiniger? Zullen mijn dakpannen het overleven? Worden de klinkers niet beschadigd? Veelgestelde vragen, en terecht! Algomos stelt je graag gerust. We werken met verschillende professionele hogedruk- en stoomreinigers. De nodige aspecten worden overlopen, om het juiste apparaat en de aangepaste druk voor jouw type oprit-, gevel- of dakreiniging te bepalen. Laat je reinigingsklus dus zonder zorgen over aan onze experts.

“We vragen ons steeds af hoe het reinigen beter, efficiënter en veiliger kan. Onze werkwijze wordt continu bijgeschaafd en verbeterd.”

Een uitzonderlijke service …

Algomos zet maximaal in op een uitstekende customer service. Al bij de eerste afspraak nemen we ruim de tijd om te luisteren naar jouw wensen. Je dak reinigen of mos verwijderen? Onze vakmannen gaan geen uitdaging uit de weg. Ze staan tijdig voor je deur, bestrijden zelfs het kleinste vuiltje en zorgen voor een pico bello opkuis. Na de reiniging hechten we veel belang aan een persoonlijke opvolging. Was alles in orde? Zijn er nog vragen? De klant moet tevreden zijn, daar draait het om!

“We dragen onze menselijke aanpak hoog in het vaandel. Iedere klant wordt van A tot Z begeleid.”

Op zoek naar een dakreiniger met kennis van zaken?

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x