Over ons

Een nieuwe start …

Al meer dan 25 jaar is Algomos gespecialiseerd in het reinigen van daken, gevels en opritten. Recent werd het bedrijf overgenomen door de bouwgroep E-build. Sindsdien maakt Algomos deel uit van een bende ambitieuze ondernemingen. Bovendien valt de zaak nu onder de holding Groupmec. Dankzij deze koerswijziging waait er een frisse wind bij Algomos. Wat brengt de toekomst? Groei, groei, groei! Met een jong en gemotiveerd team wil de firma haar positie in de markt versterken, terwijl de scherpe focus op kwaliteit behouden blijft.

“Algomos wordt nieuw leven ingeblazen, met veel respect voor de oorspronkelijke tradities. Het doel? Tegen 2023 willen we de grootste in België zijn in onze sector.”

Een jarenlange ervaring die voor zich spreekt …

Een goede voorbereiding is noodzakelijk om bij de reinigingsfase niet enkel het mos zelf te verwijderen, maar ook de worteltjes van het mos. Een mosdodend, biologisch afbreekbaar product wordt vóór de effectieve reinigingsfase aangebracht zodat ons product gegarandeerd ten volle tot in de wortels gedrongen is.

“Je dak verkeert opnieuw in een uitstekende conditie.”

Contacteer ons

Heeft u vragen over het ontmossen van uw dak, het hydrofoberen van uw gevel of het reinigen van uw terras. Neem zeker contact met ons op!

“We hanteren steeds duidelijke afspraken en scherpe prijzen. Geen onvoorziene kosten achteraf. .”

Op zoek naar een dakreiniger met kennis van zaken?

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x